Aquest esdeveniment impulsarà la creació de contingut en valencià

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’Aferrada, un punt de connexió pels creadors de contingut que utilitzen el català en l’àmbit digital. Dins d’aquesta jornada, han participat tant creadors emergents, com consolidats, a més d’empreses del sector per a poder facilitar les sinergies que contribueixen a la professionalització de la creació de contingut.

La trobada va començar el dissabte 25 de novembre, al Teatre del Mar, a Palma, on els assistents van poder assistir a les ponències de professionals del màrqueting digital, creació de comunitats, estratègies de professionalització i, també, SEO aplicat a la creació de contingut.

Durant la jornada, s’han presentat tota mena de projectes com EVA, AMIC Nous Talents i AMIC Directes, Gamesports electrònics, Poblet.info, L’Squad d’À Punt i la plataforma de micromecenatge L’Aixeta. Paral·lelament a les xarrades, els participants han tingut l’oportunitat de fer dinàmiques de networking, tant entre ells, com amb empreses i plataformes interessades en el seu contingut, per tal de poder professionalitzar-se.

Dins de l’Aferrada, també hem pogut trobar una gran presència valenciana. Començant per Fran Tudela, més conegut com a Cabrafotuda, un dels creadors en valencià amb més seguidors; Deparkineo, el pòdcast dirigit per Marta Meneu, Maria L. Devesa i Carmen Alonso guanyador d’un Premi Sonor; Gal·la Martí, influencieadora; Patà i Avant, el canal de Youtube dirigit per Loren Muñoz, qui també és el creador de la Copa Masclet, un esdeveniment esportiu on la llengua també és protagonista; Valenardat, una creadora de contingut que va participar en el concurs INFLUENX3R i Meeryag, una creadora de contingut que parla sobre moda a les seues xarxes socials.

Pots trobar més informació sobre el que ha sigut aquesta jornada que ha aconseguit ser un punt de connexió per als creadors de contingut en català entrant al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €