Els Catarres comparteixen Invencibles

Els Catarres han presentat un nou treball que engloba els més de deu anys de trajectòria que porten damunt dels escenaris. El treball, que arriba amb el nom d’Invencibles és una recopilació de les seues onze cançons més característiques i emblemàtiques amb algunes renovacions i col·laboracions de gran nivell.

Invencibles no solament ha eixit a les plataformes digitals, ja que també podràs fer-te amb la teua edició física en la botiga dels concerts del grup. Pel que fa als artistes que també han posat de la seua part en aquest disc podrem nomenar a Joan Dausà, que ha col·laborat en Tokyo, Stay Homas i Panxo, cantant de la banda de Gandia, Zoo han format part de la nova versió de Vull estar amb tu. Zetak, per la seua part, s’ha unit a la banda per a cantar la cançó que també li ha donat el títol a aquest recopilatori, Invencibles. Figa Flawas han sigut una companyia perfecta per a la revisió de la ja més que coneguda Jenifer. Diamants, ha comptat amb l’Escolania de Monserrat, mentre que Lluis Llach ha posat la seua veu a Un sostre fet d’estrelles.

Però també podem trobar-hi molts més companys que han volgut participar en la commemoració dels deu anys damunt dels escenaris d’Els Catarres com, Els Amics de les Arts a Tintín, la Balkan Paradise Orchesta a Rock&Roll o La porta del cel, amb Sopa de Cabra. Pel que fa a En peu de guerra, la banda catalana ha volgut col·laborar amb una selecció d’artistes del País Valencià, per tant, podrem sentir les veus de Xavi Sarrià, Smoking Souls, La Fúmiga, La Gossa Sorda i el Diluvi entre els versos d’aquest tema. El disc acaba amb una versió simfònica de Fins que arribi l’alba i el bonus track Cor, cançó que encara no formava part de cap disc.

Si vols escoltar les noves versions de les cançons més icòniques d’Els Catarres, pots trobar-lo al següent enllaç. Què vos pareixen les noves versions?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €