Marala fa parada a València amb la renovació de Jota de Morir

Marala torna a València el pròxim 1 de desembre tindran un concert a la Rambleta dins de la gira de tardor del seu disc Jota de Morir, amb un directe totalment renovat. El trio, format per Sandra Monfort, Clara Fiol i Selma Bruna torna amb una nova escenografia, nou vestuari i un format molt més adaptable, a més, al concert que se celebrarà a València, comptarà amb col·laboracions de dos dels grans noms de la música d’arrel valenciana, Pep Gimeno ‘Botifarra’ i la Maria.

Però València no serà l’única parada de la gira, ja que hi podrem trobar un total de catorze concerts diferents, dels que també cal destacar que dos d’ells seran internacionals, pujant-se’n a l’escenari tant a Itàlia com a Àustria. Gràcies a aquesta gira de Jota de Morir, Marala estan nominades als Premis Carles Santos 2023, dins de la categoria Millor gira. L’estrena de la nova posada en escena va ser amb públic professional, durant la realització del Mercat de la Música Viva de Vic, que va tindre lloc el passat 15 de setembre.

Durant aquesta gira, Marala continua amb el seu segon treball de llarga durada Jota de Morir, que va ser publicat el setembre de 2022 i que ja fa més d’un any que està de gira. Marala continua apostant per un projecte a partir de la música tradicional, posant veu a aquesta temàtica amb Pau Vallvé com a productor musical i a Jordi Casadesús com a productor sonor.

Si vols fer-te amb la teua entrada per al pròxim concert de Marala l’1 de desembre a la Rambleta de València, pots comprar-la mitjançant el següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €