Ja hem escoltat l’últim disc de Malifeta

Ja està disponible el nou disc de Malifeta, l’hem pogut escoltar i vos portem les nostres primeres impressions dels nous temes del duet conformat per Arnau Jiménez i Mireia Matoses, també components d’altres grups com ara Zoo i Pupil·les.

La primera cançó de MITOLOGIA, nom que té aquest primer treball recopilatori, es diu INTRO i és l’única col·laboració que podem trobar en aquest treball. Als dos components del grup se’ls uneix Jonatan Penalba, el cantant de l’Alcudia, amb la seua veu característica.

La segona cançó SE7EN, és tot un cant de lluita que ja, des del títol fa referència als set pecats capitals i com aquests giren al voltant de les dones. Una cançó alliberadora que crida contra una societat patriarcal que va nàixer a partir d’Eva, la primera dona.

PAPALLONA, per la seua part, és una de les cançons més íntimes que podem trobar al disc. Amb un estil que recorda a Antònia Font o Joan Miquel Oliver, Arnau es llança a parlar sobre els seus sentiments i sensacions més profundes.

EMILI BARÓ, 14, és una cançó que parla amb nostàlgia de l’època d’estudiants on l’amistat, els companys de pis i els vincles que generem en eixe moment vital, acaben marcant-te per a tota la vida.

La següent cançó del disc és SI ME DICES, un tema empoderant que parla sobre com la societat afecta la realitat de les dones i les pressiona perquè puguen encaixar en el món masclista al qual es veuen sotmeses.

Entrem en les últimes tres cançons d’aquest disc, MITOLOGIA amb la cançó LLENGUA NEGRA, on el duo parla de temàtiques com el desig i l’atracció fins un punt obsessiu.

TONI, la setena cançó del disc parla sobre una parella que es coneix una nit de festa i, quan arriba el moment de la veritat, el xic sofreix un gatillazo. Mentre ell es desespera, podem veure com ella l’ofereix alternatives per solucionar la situació.

Aquest treball de Malifeta tanca amb EDAT on el tema principal de la cançó és saber si ja són massa majors per a cantar reggaeton. Un plantejament sobre l’edat i l’estil musical que es pot estendre a qualsevol àmbit.

Ací vos deixem tota la llista de reproducció de les cançons a Youtube i vos recordem que podreu trobar-les a totes les plataformes a partir de les 00:00 d’aquest divendres.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €