Totes les novetats d’Apunts de Llengua

La plataforma per a l’aprenentatge del valencià, Apunts de Llengua, ha començat amb la publicació de nous materials per a poder aprendre i millorar el nivell de valencià. Amb l’objectiu de posicionar el portal com a un lloc web de referència pel que fa a la llengua, s’han llançat a la publicació de nous continguts, com ara píndoles per a xarxes, viodeolliçons i pòdcast sobre llengua.

Per una banda, Beniparlem és un pòdcast de vint episodis que emula una classe de valencià al qual es podrà accedir des de qualsevol aparell electrònic, com ara un ordinador o un mòbil, i en qualsevol moment, siga fent esport o anant en cotxe. Aina Monferrer, la presentadora, conversarà amb alumnes de tots els nivells, i també amb veus expertes en la matèria, sobre temes relacionats amb l’aprenentatge en valencià.

També trobarem 5 cèntims, una sèrie de vint videolliçons de valencià presentada per Nelo Gómez, en un format modern, variat, i amb una estètica actual. Aquest contingut està destinat per a totes eixes persones que vulguen aprendre o millorar els seus coneixements sobre llengua.

Per últim, Llengüetes. En aquest cas ens podrem trobar amb píndoles de llengua en format vertical amb un minut de duració. Aquest contingut està pensat específicament per a xarxes socials i pretén ajudar a entendre de forma ràpida i entretinguda totes les qüestions de llengua que més soles costar als aprenents, com ara la diferència entre la esse sorda i la esse sonora o els verbs irregulars.

Si vols accedir a tot el contingut i estar pendent de tot el que van penjant, pots entrar al següent web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €