Relacions sexoafectives i com gestionar-les

Les relacions sexoafectives són les protagonistes del nou capítol del Piset que ja està disponible en totes les plataformes.

El primer dels capítols va estar dedicat als nous models d’oci i com gestionem la cultura. De la mà d’Adri Faus, component de Nativa i gestor del Pirata Beach Festival i Sandra Sabater, música de la banda Ginebras, es van traure a col·lació les nostres formes de consum pel que fa a la música i, concretament, als macrofestivals que es fan a l’estiu.

Durant el segon capítol, la protagonista principal va ser la responsabilitat climàtica. Els convidats, en aquest cas van ser la influenciadora Amarna Miller que, acompanyada pel còmic valencià Fran Tudela “Cabrafotuda” van parlar sobre els problemes ecològics que naixen arran del turisme i com poder evitar-los gràcies a un estil enfocat en la sostenibilitat i en el turisme de proximitat.

Aquest tercer capítol té com a convidades a Carla Galeote, advocada i influenciadora en xarxes socials, i a Adriana Brull, que a més de ser sexòloga puja contingut sobre el tema al seu compte SeresSexuados, on es poden trobar des de consells, fins preguntes sobre una temàtica de la qual no hi ha massa informació fiable en internet. Quins tipus de relacions existeixen? Estic gestionant bé la meua parella? Estic sent prou responsable sexoafectivament amb la gent amb la qual em relacione? Aquestes són solament, algunes de les preguntes que es plantegen al capítol i que no deixaran a cap espectador indiferent.

Si vols veure el capítol i conéixer un poc més sobre aquestes qüestions, pots entrar al següent enllaç!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €