Estopa arriba a València pel seu 25é anniversari

L’any 2024 serà l’any en el qual Estopa celebre el seu 25é aniversari i ho farà amb una gira especial que està plena de dates. Una de les parades d’aquesta gira no serà altra que València. El Cap i Casal acollirà als germans després de fer sold-out a l’Estadi Cívitas Metropolitano de Madrd i a l’Estadi Olímpic de Barcelona en qüestió d’hores. Més de 100.000 persones van ser les afortunades que van aconseguir la seua entrada.

En aquesta gira, fruit del quart de segle des del llançament del seu primer disc homònim Estopa, s’han ampliat les ciutats que visitaran els germans Muñoz, a les que se suma la ciutat de València en un concert que tindrà lloc a la Ciutat de les Arts i les Ciències el pròxim 15 de juny i del qual s’espera també que exhaurisca les seues entrades davant l’èxit que mouen el duo de Cornellà de Llobregat.

Durant aquest concert s’espera, per descomptat, que tornen a sonar algunes de les cançons del grup que ja s’han convertit en himnes d’una generació com Vino Tinto, Tu Calorro, Como Camarón o la cançó que va suposar el començament de tot, La raja de tu falta. Si no vols faltar a aquesta data i poder sentir totes aquestes cançons, et recomanem que et faces ja amb la teua entrada entrant al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €