La tornada de Josep Nadal a la música

Ja han passat huit anys des de L’Última Volta i amb això, l’última vegada que La Gossa Sorda va deixar de fer cançons i concerts. Josep Nadal, un dels cantants, a més de compositor i lletrista del grup, ha passat aquest període allunyat del circuit musical valencià, això no obstant, eixe temps ja ha acabat i torna a la música amb el projecte de Pep De La Tona.

Josep Nadal no torna a soles, ja que ho farà amb Héctor Peropadre que ha treballat amb Aspencat i Xavi Sarrià, i de la cantant i pianista Cate Giorgi. A més, per a la gravació dels seus temes compta amb la presència de companys de tota la vida de la zona de Pego, com a part dels músics de La Gossa Sorda, Smoking Souls, Aspencat, Zoo, Malifeta, Ciudad Jara i Ferreteria Rosario. 

La primera cançó de Pep De La Tona ja és publicada amb el nom de Caminem La Nit, que serveix com un avançament del projecte. Un tema que parla sobre la decepció d’una societat que està immersa en un individualisme salvatge on les baralles col·lectives són l’únic camí cap a la supervivència. Per a poder escoltar el disc sencer, haurem d’esperar a primavera, quan també començarà la gira de presentació d’aquest.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €