5 novetats musicals des de l’última vegada que entrares a Tresdeu

Ara que s’apropa Nadal, hem d’aprofitar per a poder sentir les últimes novetats musicals que s’han publicat en aquest últim tram de l’any. Aquest últim mes ha destacat per la música urbana, que pareix que torna a agafar força gràcies al mestissatge amb altres gèneres. Per tant, des de Tresdeu et presentem aquestes recomanacions musicals que no et pots perdre!

Pantera – Hivern

El primer títol de la llista naix, segons l’autor, d’una experiència pròpia i personal. Pantera és el títol d’aquest nou senzill d’Hivern, qui torna amb la decisió de portar nou sons dins del panorama. El seu estil, molt més similar a la música urbana americana, arriba amb esquemes vocals adaptats al valencià.

Lotus – Jaime Reas

Jaime Reas, per la seua part, presenta el seu nou treball Lotus, un disc amb 12 cançons autoproduïdes, entre les quals trobem sis col·laboracions amb artistes com Julieta Sol, Talym Kolor o Saico Noise. Jaime Reas, integrante de Licor Colecta i D’Altre Poble cerca dins del so dels noranta amb un estil que, segons ell, s’allunya del materialisme de la música actual. A més, el senzill amb el mateix nom que el disc, ve acompanyat amb un videoclip que ha editat ell mateix.

També destaquem el videoclip de Supersublime, un dels senzills del disc, que és en valencià i que està produït per Reas Produce qui s’encarrega també de la mescla i el màster de la cançó.

 

Ya no sale el sol – Makhno

La tercera de les recomanacions musicals prové de Makhno, el raper que acaba de publicar un nou senzill que donarà pas al seu següent àlbum que es publicarà el 20 de desembre. Amb un estil molt característic, torna un dels excomponents del grup REDCORE, amb una recopilació de cançons que segur que no et deixarà indiferent.

Questionne au Ciel – Bingo B

Bingo B és el malnom d’Albert Gil, un músic que combina el plug, el trap, el rap i els ritmes urbans per fer la seua música. Amb més de deu cançons, conta les seues vivències amb una forta crítica social on la mètrica, les metàfores i les frases fetes són el més important. Pel que fa a les lletres, aquestes són sempre burlones i amb molta energia amb cançons en castellà, valencià, anglés o francés, idioma en el qual està aquest últim treball.

El blanquito – Chave

Chave ha publicat el videoclip d’El blanquito, una de les cançons que formen part del seu EP, Capitano del popolo. Aquest EP compta amb altres sis temes amb les col·laboracions de Johnny Doc i Dann Niggaz, així com la de Carlos Canela. El videoclip, per la seua part, arriba de la mà de Carlos Barrella i Guille Terrádez, que també van fer el seu treball anterior, Free Tour.

Què et pareixen aquestes novetats? Les havies escoltat?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €