El capítol del Piset que no et pots perdre

Ja s’ha acabat la segona temporada del Piset. El capítol especial de Nadal va tancar una temporada per on han passat tota mena de convidats de qualitat. Berta Baidez i Javier Miró han sigut els responsables d’aquest últim capítol en el qual la tradició, les festes i les diferents formes de viure-les han sigut els eixos centrals de la conversa amb Ame Soler i Àrtur Martínez.

Durant aquest capítol també es planteja com el consum, en alguns casos, s’ha acabat d’apoderar de les festes i moltes vegades es perd la consciència de tot el que podem estar malbaratant. També podem veure, a través de l’experiència pròpia dels convidats, com es viu Nadal a cada poble i com afecta el territori a les tradicions locals que tenim per a celebrar aquestes festes internacionals.

Amb això, es tanca una temporada on s’han parlat d’una gran varietat de temes, com ara, formes de consum d’oci, la responsabilitat climàtica i el turisme sostenible, les relacions afectives, així com el que suposa tot el que estudiem o l’impacte que pot tindre la intel·ligència artificial a la nostra vida.

Però això no ha sigut tot, ja que també és important destacar alguns dels convidats com Carlos Santana Dot CSV, Sandra Monfort, Amarna Miller, Fran Tudela Cabrafotuda, o altres músics com Sandra Sabater de Ginebras i Adri Faus, de Nativa.

Si vols accedir a tota la llista de reproducció completa d’aquesta segona temporada del Piset, pots accedir a través del següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €