Una obra de teatre contra la crisi climàtica

El Teatre el Musical estrena una nova obra de teatre que arriba de la mà de La Canadiense. Aquest nou treball, el segon realitzat de manera autònoma després de Venezuela, es diu 2030 i és el resultat d’una creació col·lectiva. L’obra es representarà els pròxims dies 19, 20 i 21 de gener.

Segons afirmen des de La Canadiense: “2030 es presenta com el relat d’una realitat contrahegemónica, una utopia en construcció: la de la superació de la Crisi Climàtica”. “És una crítica a la creixent desestabilització global dels ecosistemes i dels cicles naturals del nostre planeta amb la qual convidem a tothom a imaginar un 2030 diferent”.

La producció d’aquest espectacle naix gràcies al suport del programa de residències Graners de Creacció, un espai protagonitzat per les sinergies dins del terreny creatiu. Aquest programa impulsa tota mena de projectes escènics valencians, des de la gestació de l’estrena, per establir relacions amb altres territoris del món.

Aquesta obra, 2023, ha estat representada a espais com Alfafar, Sant Mateu, La Granja i, fins i tot, a Sa Talaya, a l’illa de Mallorca. Com diuen també des de la mateixa companyia: “El treball conjunt i horitzontal, així com el suport mutu, són els que han fet possible este espectacle, i estes mateixes eines són les que haurem d’emprar per a avançar cap al món que volem”. I conclouen des de la jove companyia: “No tenim fins a 2030 per a actuar, només tenim el dia de hui, i el que vindrà demà”.

Si voleu veure aquesta obra que té la crisi climàtica com a temàtica principal, podeu fer-vos amb les vostres entrades entrant al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €