Espectacles que no pots perdre’t a la Comunitat Valenciana aquest 2024

La Comunitat Valenciana es prepara per a oferir aquest nou any que entra una experiència cultural sense igual, presentant una selecció eclèctica d’espectacles que despertaran els teus sentits i et submergiran en mons plens de màgia i emoció.

Des del retorn del llegendari espectacle Alegria de Cirque du Soleil fins als encantadors concerts a la llum dels ciris de Candlelight, així com l’adaptació teatral de la història dels Xics del Cor en el Teatre Olympia de València, la regió es converteix en un escenari vibrant on la cultura i l’entreteniment s’entrellacen per a oferir una temporada d’esdeveniments inoblidables i experiències que perduraran en la teua memòria.

Espectacles a la Comunitat Valenciana

1. Alegría de Cirque du Soleil: Un clàssic d’Alacant

Cirque du Soleil, el mestre del circ contemporani, celebra el seu 25 aniversari a Espanya amb l’esperat retorn d’Alegría. Aquest espectacle, que es va convertir en el primer xou de la companyia al país en 1998, ha deixat una marca inesborrable en el cor de més de 9 milions i mig d’espectadors al llarg de 17 shows i 22 ciutats.

Alegría continua sent l’espectacle més estimat i reconegut de Cirque du Soleil, amb una banda sonora nominada al Grammy i una icònica cançó homònima que es manté com l’àlbum més venut i reproduït de la innovadora companyia circense. La història ens transporta al cor d’un regne en lluita després de la pèrdua del seu rei, on Alegria és testimoni de la batalla entre el vell ordre i un moviment jove que busca l’esperança i la renovació. Aquest clàssic, millorat sota una nova llum, promet emocionar tant a les noves generacions com als qui ho van gaudir anys arrere.

No et perdes l’oportunitat de presenciar aquest clàssic millorat sota una nova llum, del 6 de juliol al 4 d’agost de 2024, a la Platja de Sant Joan, Alacant.

2. Candlelight: Una experiència musical a la llum dels ciris

Els concerts de Candlelight, organitzats per l’empresa espanyola Fever, ofereixen una experiència musical i sensorial única en diversos llocs emblemàtics, com l’Ateneu Mercantil de València o el Museu Arqueològic d’Alacant. La màgia de Candlelight radica en la seua ambientació espectacular, il·luminada per la suau llum dels ciris, creant un entorn màgic per a gaudir de la música.

Imagina submergir-te en una vetlada amb música de fons i la càlida llum dels ciris, una experiència que ha seduït a ciutats de tot el món amb els seus recitals màgics i embriagadors. Des de concerts a l’aire lliure fins a propostes centrades en el jazz, el ballet i el clàssic, Candlelight és un cicle que transforma recintes històrics en escenaris musicals per a acostar la música a tots, fent costat al talent local i oferint una experiència totalment immersiva.

3. Els Xics del Cor: Un emotiu musical en el Teatre Olympia de València

El Teatre Olympia de València es convertirà en l’escenari d’una adaptació teatral molt esperada: Els Xics del Cor, el musical. Basada en l’aclamada pel·lícula francesa de 2004, l’obra dirigida per José Luis Sixto promet emocionar al públic i convertir-se en un èxit de la temporada.

La història segueix a Clément Mathieu, un professor i músic desocupat que, en 1949, accepta una oferta de treball en un internat per a xiquets amb problemes econòmics i familiars. Inicia un cor amb l’objectiu de traure el millor de cada xiquet a través de la música, demostrant el poder transformador d’aquest art. L’adaptació teatral és una oportunitat única per a gaudir de la màgia dels Xics del Cor en viu, portant l’emotiva narrativa i la reconeguda banda sonora a nous horitzons escènics.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €