Qui serà el successor de Zoo?

Zoo anuncia la seua retirada amb un vídeo protagonitzat per un monet que, després de deu anys en què la seua música i les gires, decideix desaparéixer en la foscor del bosc.

El vídeo de l’adeu, protagonitzat pel monet que ha sigut la icona de la banda des del seu naixement l’any 2014, ha servit d’acomiadament dels escenaris per al grup. La gira de tancament, que constarà únicament de deu concerts i que acabarà al Pirata Beach Festival, a Gandia, al mateix lloc on tot va començar.

Ja fa deu anys que Zoo va començar la seua marxa a l’estiu de l’any 2014, amb el llançament d’Estiu, una cançó que els va impulsar al llançament del seu projecte musical. Ara, després de tres discos d’estudi, un EP, dos àlbums en directe i haver fet concerts al Wizink Center de Madrid o al Palau Sant Jordi de Barcelona, ens diu adeu una de les bandes valencianes més importants del panorama musical.

Per a aquesta última gira tindrem tota mena de localitzacions com La Riviera de Madrid, Telecogresca a Barcelona, Primavera, Iruña Rock a Pamplona, Zeid Fest a Bilbao, el Viñarock o el Sensenom Festival a Palma. Tot per a tancar la seua trajectòria com a grup a Gandia, en el context del Pirata Beach Festival.

Amb la marxa de Zoo, igual que molts altres grups del panorama valencià com Smoking Souls, El Diluvi o Xavi Sarrià, ens naix el dubte de saber qui serà el successor en el cim de la música valenciana actual.

Per una banda, La Fúmiga pareix que va agarrant més i més força i està a l’espera de la publicació del seu tercer disc d’estudi amb el qual farà la seua gira enguany. Altres que estan en el punt de mira són Maluks, Sandra Monfort, La Maria o Esther. També és important destacar a Naina, que arriba com una revelació al panorama amb un estil de música molt diferenciat. Qui penseu vosaltres que serà el següent grup a destacar?

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €