La Raíz torna després de sis anys

Ja fa sis anys des que La Raíz va celebrar el seu últim concert. Davant de vora 20.000 persones es van acomiadar dels escenaris per donar pas a altres projectes musicals. Hui, tornen per sorpresa després de reactivar les seues xarxes socials.

La formació que va ser tot un referent ha trencat un silenci que estava present des de 2018 i que ha generat un gran rebombori per totes les xarxes socials. La campanya de tornada va començar amb un àudio misteriós que s’ha completat amb la publicació d’un xicotet curt.

En aquesta peça audiovisual, la banda fa referència a “Nos volveremos a ver“, una de les seues cançons més reconegudes mentre un jove arreplega una cervesa que ha estat sis anys al rebost.

Per la seua part, Pablo Sánchez ja ha donat les seues primeres declaracions al respecte: “Prometimos que nos volveríamos a ver y lo vamos a cumplir este 2024. No hay una idea diseñada de un reencuentro continuado, pero sí está claro que al menos nos vamos a juntar una vez más para cantar las canciones junto al público. Será una reunión que le debemos a la Banda”

D’aquesta forma, La Raíz ha convidat els seus seguidors a celebrar la seua tornada amb un comunicat breu, però que encara suscita prou misteri. La banda, formada per un total d’onze músics torna a pujar-se’n als escenaris després d’una parada que, per a molts va ser incomprensible, però que tots celebren mentre s’esperen confirmacions de dates.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €