Les primeres confirmacions dels festivals valencians

A poc a poc està apropant-se l’estiu i amb això, tots els festivals valencians. La temporada estival arriba carregada de música de tota classe i per a tots els públics. Per això, anem a fer recopilació de les confirmacions que ja coneguem i que ompliran els nostres escenaris amb música i festa.

CONCERTS DEL PINAR

Els Concerts del Pinar ja tenen data de celebració. Guarda’t la data del 14 al 15 de juny per anar al Pinar del Grau de Castelló. En aquesta IV Edició del festival trobarem grups com ara, The Toy Dolls, La Élite, El Último ke Zierre o Juantxo Skalari. Una combinació de grups pels quals paga la pena assistir a aquesta edició. Pots fer-te amb les teues entrades entrant al següent enllaç.

estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/69623d97-2e63-...

LOW FESTIVAL

El Low Festival dona la benvinguda a la primavera amb la confirmació d’alguns dels seus caps de cartells per a la nova edició d’enguany. Kavinsky, Los Planetas, La La Love You s’uniran a Pixies, Suece, Mikel Izal i Arde Bogotá entre molts altres el festival de Benidorm. Si no vols perdre’t a aquests artistes, pots comprar el teu abonament ací.

Low Festival 2024 - #Low2024 del 26 al 28 de julio

ROTOTOM SUNSPLASH

Si anem cap a Benicàssim, el Rototom Sunsplash ja ha presentat més de 40 artistes per al seu cartell. Entre les últimes confirmacions destaquem la banda de Birmingham UB40, que amb més de 45 anys de trajectòria se’n pujarà dalt de l’escenari que compartirà amb altres grups i artistes com ara, Barrington Levy, Steel Pulse, Capleton o Kabaka Pyramid. La data per gaudir d’aquests concerts? Des del 16 al 22 d’agost! Compra ací la teua entrada!

Rototom Sunsplash 2024 - reggaeville.com

ZEVRA FESTIVAL

La confirmació més forta d’un dels festivals de Cullera no és altra que Maluma, l’artista colombià torna al País Valencià després de dos anys sense tindre cap concert al territori. El Zevra Festival, que se celebrarà a Cullera del 19 al 22 de juliol, comptarà també amb la participació de Saiko, Rels B, Yandel, Nicki Nicole, La Oreja de Van Gogh o Beret. Si tens ganes de veure la tornada de Maluma, fes-te ací amb la teua entrada.

Zevra Festival 2024

I tu, a quin festival aniràs aquest estiu?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €