Marlena es presenta a València

Marlena ha arribat amb força al panorama del pop espanyol amb una proposta que no deixarà a ningú indiferent. Alguns dels seus temes, com “Me Sabe Mal“, “bailamorena“, “Red Flags” o “amor de verano” els han aconseguit crear-les una base d’espectadors que han omplit La Riviera a Madrid o la Sala Apolo a Barcelona, a més de tindre presència en alguns dels festivals més importants en l’àmbit estatal com ara l’Arenal Sound, el Ribiera Sound o el Holika Fest.

Durant aquest 2024, el duo pop està girant i farà una parada a la ciutat de València el pròxim dijous 18 d’abril a la Sala Moon en companyia amb el valencià Zzoilo, amb el qual faran una col·laboració especial.

Pel que fa a Marlena, podem destacar que van estar nominades a Millor Artista Revelació l’any 2021 per als 40 Music Awards i a Millor Artista Revelació Pop als Premis Odeon, a més de ser seleccionades per fer un “showcase” a la Latin Alternative Music Conference, celebrada a Nova York.

A les plataformes musicals acumulen més d’1,3 milions d’oients mensuals i han realitzat col·laboracions amb artistes com Nil Moliner, La Pegatina o Andrés Suárez. L’última d’elles, “estaré millor demà” és un tot un himne de superació realitzada mà a mà amb el grup de Mataró, The Tyets.

Si vols gaudir del seu directe, no dubtes a fer-te amb la teua entrada entrant al següent enllaç per poder anar al concert de València.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €