El Medusa Festival celebra el seu 10é anniversari

Un dels festivals més importants del territori torna, com cada any, a Cullera per a celebrar el seu desé aniversari. El Medusa, una de les trobades musicals més rellevants pel que fa a la música electrònica farà enguany la seua desena edició durant els dies 7 i 12 d’agost a la Platja de Cullera, la Ribera Baixa.

Per aquesta data tan important, ja coneguem quins seran els 130 artistes que se’n pujaran a l’escenari per fer protagonistes alguns dels gèneres més importants de la nit valenciana, com ara el Techno, House, Hardstyle, Hardcore, EDM i molts més. Artistes com Carl Cox, Paul Oakenfold o Dimitri Vegas s’uniran a Afrojack, Steve Aoki i Vintage Culture, i els nominats al Grammy DJ Snake i la Swedish House Mafia.

Però el cartell no es quedarà ahí, ja que aquestes nits podrem gaudir de músics com Morten, Nervo i Nicky Romero, altres llegendes del Techno com Adam Beyer i Richie Hawtin, a més d’artistes amb festes setmanals a les discoteques d’Eivissa com Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Jamie Jones o Marco Carola.

La música sonarà des de primera hora de la vesprada fins que el cos l’aguante a altes hores de la matinada. Més de sis àrees repartides en un recinte de 300.000 metres quadrats inspirat, com cada any, en una temàtica diferent i que la d’enguany serà l’Antic Egipte, els faraons i les piràmides.

Si no vols perdre’t la festa que es muntarà enguany al Medusa un dels festivals més importants pel que fa a la música electrònica, o dubtes a fer-te amb la teua entrada entrant al següent enllaç.

El Medusa Festival celebra el seu 10é anniversari

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €