Les novetats musicals que has d’escoltar

La música no para! I bona prova d’això és que cada setmana tenim nous temes i noves cançons de tota classe d’estils musicals. Si vols descobrir les darreres novetats dels temes musicals del moment, et mostrem un xicotet tast del qual s’ha publicat durant l’última setmana!

Generació de Cristall de Poetas Puestos amb Zoo

Generació de Cristall és la primera de les novetats que recopilem en aquest article i la podem definir com un crit de protesta d’una generació de joves que ja no ho són tant. Un grup que ha crescut de la mà de la precarietat laboral i que s’ha vist obligat a refugiar-se a la festa i la incertesa. Aquesta cançó de Poetas Puestos, en col·laboració amb el grup de Gandia, Zoo, és el segon avançament del seu nou disc Tontos Felices que arribarà més prompte que tard a totes les plataformes habituals.

Més bonica que la lluna de Pep de la Tona

El projecte de Pep de la Tona ens està encantant, així que no podíem deixar de recomanar aquesta cançó. Més bonica que la llunauna cançó d’amor dedicada a la seua dona. Aquest tercer tema publicat pel nou projecte de Josep Nadal també formarà part del seu primer disc que esperem amb moltes ganes!

Blau mediterrani de Colomet amb Andrea Ferri

Aquesta nova cançó de Colomet amb Andrea Ferri ens transporta directament a l’estiu, a la festa i a compartir eixos moments amb les persones que més estimem. Blau mediterrani és tota una oda a l’amor que ve acompanyada d’un videoclip gravat a les platges de l’illa de Formentera.

Asusena de Sandra Monfort

Encara que Asusena va ser una cançó que va formar part de La Mona, havíem de recomanar-la després del videoclip que ens ha mostrat Sandra Monfort. Una peça artística plena de plànols sorprenents on podem veure a la cantant en tota mena d’espais generats en 3D on la tecnologia es fusiona amb els ritmes de l’artista de Pedreguer creant un videoclip que no et deixarà indiferent.

One Shot d’Auxili amb Santa Salut

Auxili ens presenta aquesta nova cançó amb la rapera Santa Salut. Quan sembla que està tot perdut, arribem amb One Shot, una cançó que crida contra la censura i reivindiquen l’ús del valencià, així com les lluites veïnals de barri i poble. Tota una declaració d’intencions on el grup d’Ontinyent ha fet equip amb la cantant de Sabadell. I no solament tenim la cançó, sinó que també podem gaudir del videoclip que ja està disponible.

Salgo A La Calle de LISASINSON

Després d’un any girant per Mèxic i Espanya, LISASINSON torna amb aquesta cançó amb la qual enceta una nova etapa amb sons més madurs i composicions més convincents que mai. Salgo A La Calle és una cançó igual d’enèrgica que les anteriors, però amb una lletra que va més enllà i que segur que et sorprendrà.

Quina és la cançó que més ganes tenies de sentir d’aquestes novetats musicals?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €