Una acampada en defensa de Palestina

El passat dilluns dia 29 d’abril, diversos membres de la comunitat estudiantil i part del professorat de la Universitat de València es van reunir a la Facultat de Filosofia del campus de Blasco Ibáñez de la ciutat de València per començar la primera acampada universitària per Palestina en tot l’Estat Espanyol. D’aquesta manera, se sumen a la creixent mobilització global que lluita en solidaritat amb el poble palestí, per tal de posar fi al genocidi perpetrat per l’Estat colonial d’Israel a Gaza.

Aquesta massacre és la millor documentada audiovisualment, tant per les seues víctimes, com pels perpetradors. Un conflicte que ha anat escalant durant els últims anys i que demostra la ineficàcia de l’Atlàntic Nord per la seua vinculació al règim d’apartheid israelià. Per això, aquesta acampada ha realitzat unes peticions concretes per tal de posicionar-se davant d’aquesta situació insostenible, demanant que l’estat prenga cartes en l’assumpte i acabe amb les relacions de compravenda d’armes amb Israel, que pose fi a la persecució i criminalització de Palestina, juntament amb l’eliminació de la Llei Mordassa i la Llei d’Estrangeria.

Com també li han demanat a la Universitat de València que pose fi a les seues relacions amb empreses còmplices dels crims contra la humanitat ocorreguts contra Palestina. O la signatura de nous acords i convenis amb les diferents universitats palestines. D’aquesta manera, els alumnes s’han manifestat i s’han oposat a un règim que està cometent un genocidi mentre l’opinió internacional no pren accions per tal de defendre la població palestina.

Si voleu estar al corrent de l’actualitat de l‘Acampada UV per Palestina, vos recomanem que entreu i els sigueu per totes les xarxes socials.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €