Colomet ens transporta al Blau del Mediterrani

Paloma Aparici, més coneguda com a Colomet al món de la música, és una de les artistes més transversals que ha sorgit al País Valencià en els últims anys. El seu naixement musical va ser el 2021 gràcies a la influència de Mario Sancho i Mark Dasousa i ja ha publicat el seu segon disc d’estudi.

El seu primer treball, 22, va ser una fusió d’estils musicals que representava la seua personalitat enèrgica, amb lletres que parlen sobre els seus sentiments i les seues experiències de vida. Una composició plena de sinceritat amb la qual la gent es pot identificar per haver viscut situacions similars. Aquest segon recopilatori de cançons, BLAU, li ha servit per a apropar-se més a un univers polifacètic i oníric, on podem trobar des de balades fins a reggaeton més ballable. Per a Colomet, aquest blau és tota la representació del so mediterrani, de la connexió amb la terra i el mar on compon les seues cançons, tal com podem veure a Blau Mediterrani, una de les cançons del disc que canta amb la seua parella, Andrea Ferri, una oda a l’amor que et transporta directament a l’adolescència.

Amb aquest nou disc també podem esperar una nova gira plena de concerts arran de tot el País Valencià. Podrem veure a Colomet i el seu BLAU a festivals com el Festival Encanta, el FiM Vila-Seca, el Feslloc o el Rabolagartija, a més d’altres llocs que encara estan per confirmar.

Per a Colomet,BLAU és una expressió de tot el que porte dins des dels inicis de la meua carrera musical, és com un mirador a dalt de la muntanya amb vistes infinites“, un procés creatiu que ella considera essencial dins del seu projecte musical i que gràcies a productors com DISTURB, Tono Bellver (Blu Boi), Noche o Carlos Vera ha aconseguit arribar a aquest segon treball d’estudi que ja podem escoltar en totes les plataformes musicals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €