Torna una nova edició del Festigata

L’estiu és sinònim de festivals i si hi ha un festival al qual no pots faltar enguany a la Marina Alta és el Festigata. La comissió de festes de Gata de Gorgos ja ha anunciat que el pròxim 15 de juny se celebrarà aquesta jornada en què la música, els menjars locals i la diversió seran els protagonistes.

Destaquen, dins d’aquest dia, la participació dels tres artistes confirmats que se’n pujaran a l’escenari. Ocëans, el grup provinent de la Safor ens mostrarà el seu repertori de cançons entre les quals no faltarà el seu últim senzill Tattoo. També podrem gaudir de Zetak, l’artista navarrés ha sigut tota una revelació al País Valencià fent sold outs en gran part dels seus concerts al nostre territori. També, per descomptat, Julieta serà una de les grans experiències de la nit. Amb el seu estil tan peculiar, on barreja tota classe d’estils musicals des de l’electrònica fins al reggaeton passant pel pop ha publicat un total de 3 discos diferents i ha fet tota classe de col·laboracions amb artistes com Figa Flawas, Belén Aguilera, Oques Grasses o la Mushkaa.

Si no vols faltar a aquesta nova edició del Festigata, fes-te ja amb les teues entrades entrant al següent enllaç, per a poder gaudir d’aquests tres concerts que segur et faran vibrar!

Torna una nova edició del Festigata

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €