La nova col·laboració de L’Squad amb Festiu

Des de fa més de deu anys, Festiu, la guia dels festivals valencians, ha arribat cada estiu per tal d’oferir tota la informació respecte als punts de trobada musicals d’aquesta època de l’any.

Enguany, comença una nova col·laboració amb L’Squad d’À Punt, que de la mà de Loren i Mónica, podrem conéixer, de més a prop, com funciona el món intern dels festivals, amb una ampliació del Festiu que arribarà en forma de vídeos de tota classe.

Aprofitem també per a comentar un poc sobre els festivals imprescindibles per al mes de juliol, així que obriu les notes del mòbil i comenceu a anotar totes les dades!

RBF a Benidorm

Una de les festes més important pel que fa al reggaeton ja té data per al festival que omplirà Benidorm dels ritmes més urbans. El pròxim 6 i 7 de juliol  a l’Estadi Municipal Guillermo Amor, Anuel AA, Justin Quiles, Bryant Myers o Tiago PZK entre altres posaran la música perquè no deixem de ballar!

Pirata Beach Festival a Gandia

Durant el cap de setmana de l’11 al 14 de juliol, Gandia celebrarà el Pirata Beach Festival on grups com Natos y Waor, Trueno, Oques Grasses o Delaossa s’uniran a l’acomiadament de Zoo, que farà els seus últims concerts abans de baixar dels escenaris.

Feslloc a Benlloc

També, a la Plana Alta, a Benlloc se celebrarà el Feslloc, que ja s’ha convertit en una de les parades més clàssiques en l’estiu valencià. Xavi Sarrià farà un concert per la seua gira de comiat, també tocaran els catalans Figa Flawas i Julieta que s’uniran a un cartell ple d’artistes de gran nivell.

FIB a Benicàssim

El Festival Internacional de Benicàssim porta des de 1995, amb quasi 30 edicions des de la seua creació. Enguany no serà diferent perquè Benicàssim acollirà a grups com Black Eyed Peas, The Libertines, Royal Blood, Yungblud o Wade, des dels dies 18 al 20 de juliol.

Zevra a Cullera

Si sou fans de la música urbana, no podeu faltar al Zevra en Cullera. Manuel Turizo, Beret, Myke Tower o Rels B ens acompanyaran durant les nits del 19 al 22 de juliol, a la platja de Cullera.

Low Festival a Benidorm

Per últim, tancarem el mes amb el Low Festival, a Benidorm on Arde Bogotà, Suede, Pixies, Crystal Fighters o La Casa Azul donaran ritme a les nits amb espectacles que imprescindibles per aquest estiu!

Si no vols perdre’t cap dels festivals que se celebraran aquest estiu, hauràs d’estar pendent de les xarxes de L’Squad! I si vols veure on seran els festivals, ja pots entrar al web del Festiu!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €