L’OWN hereta el llegat de la Dreamhack

Entreteniment, tecnologia, noves tendències i molta diversió és el que promet OWN València, el nou festival que arriba per agafar el testimoni que va deixar Dreamhack. Aquest canvi de nomenclatura suposa que aquest punt de trobada, que es mantindrà a la Fira de Mostres de València, s’òbriga a un món de noves possibilitats, com veiem en el nom, ja que OWN és un acrònim d’Open World Now.

Aquesta edició comptarà amb més de 30.000 m² on podrem experimentar una nova forma d’entendre l’entreteniment digital per a seguir ubicant a València a l’avantguarda de la tecnologia i la creació de contingut. I per això, els esports electrònics seran un element fonamental perquè viurem tant la Superliga de League of Legends com la Valorant Rising durant els dies del festival. Per descomptat, el Sim Racing també tindrà el seu lloc dins del recinte i també altres esdeveniments com la Womens Gaming Cup, enfocada completament a l’esport femení.

El networking vindrà de la mà de OWN Connect, una plataforma que fusiona el dinamisme dels mercats B2C amb els B2B on empreses, líders en opinió i professionals del sector aprofitaran per a compartir coneixements amb els visitants amb noves iniciatives com València Game City, amb l’objectiu de millorar l’ecosistema local dels esports electrònics i el gaming.

Un altre dels al·licients per anar seran els més de 100 podcasters i creadors de contingut que aprofitaran la data per a comunicar i entretindre als participants de l’esdeveniment. Si vols fer-te amb la teua entrada, no dubtes a entrar al web per comprar-la!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €