La nova sèrie d’À Punt sobre la pilota valenciana

La pilota és un esport que es juga a tot el món i no només a la Comunitat Valenciana. I prova d’això és la nova sèrie documental d’À Punt Sacha a Nova York, que s’estrena el dijous 4 de juliol a les 22:45 hores. Amb quatre episodis que ens faran aprendre com es juga a pilota a la ciutat més cosmopolita del món.

La premissa de la sèrie és clara: Sacha Kruithof haurà de viure durant cinc setmanes a Nova York. El seu objectiu? Preparar-se per a guanyar a Tywan Cook, tota una llegenda de la pilota a la ciutat. L’aventura no solament tindrà en compte l’esport, sinó que també ens parlarà d’històries humanes. Brooklyn, Chinatown o el Bronx, seran solament alguns dels escenaris que podrem visitar.

Per als que no conegueu a Sacha Kruithof, és un jove pilotari nascut a Orba, la Marina Alta. El jugador va passar per totes les modalitats de trinquet i carrer fins que va descobrir el one wall. Als tretze anys ja era campió europeu sub-15 d’aquesta categoria. Però, la gesta no va acabar ací, ja que als 17 es proclamava campió del món sub-19. Amb la selecció valenciana també va guanyar el campionat mundial, mentre viatjava per mig planeta guiat per la curiositat. Així que ja sabem quina serà la seua pròxima parada: la ciutat de Nova York.

Aquest nou format, que transitat entre el documental i el reality, és una sèrie que ens permet transportar-nos a l’altra part del món per conéixer un poquet més d’un esport local. Sacha a Nova York és una aposta d’À Punt per valorar la pilota valenciana a través d’una producció audiovisual de gran nivell. A partir del pròxim 4 de juliol, els espectadors podran gaudir del primer capítol de la temporada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €