El nou pòdcast que arriba a À Punt

À Punt Pòdcast està, a poc a poc, ampliant tot el seu contingut disponible al web. L’últim dels programes no és altre que Açò no ho sabies, un videopòdcast d’entreteniment i comèdia que té a Carles Caparrós (Korah) i Diego Varea.

Amb aquest format conversacional veiem una proposta de viatge sonor per temes quotidians amb la companyia d’un convidat. Cares conegudes d’À Punt que ens descobriran un altre vessant més personal i relaxat durant els vint capítols que es publicaran cada dimarts al matí a la plataforma de pòdcast d’À Punt.

Diuen que cada etapa de la nostra vida pot explicar-se amb una cançó. També que es poden trobar tons fins i tot en els sons més simples i quotidians. En el primer capítol d’Açò no ho sabies descobrirem quin tipus de música li agrada escoltar a Ximo Rovira. Coincidiran en gust musical Diego i Korah?

Aquest nou pòdcast s’uneix a la variada proposta que està efectuant À Punt amb programes com Velles, on tres amics amb més de 70 anys parles sobre qualsevol cosa sense cap mena de filtre, Borja, de València al Vaticà, que conta la història dels dos únics papes espanyols en la història de la religió catòlica o, per descomptat, el Pòdcast de L’Squad, on els influenciadors que participen en aquest programa comenten quines són les problemàtiques que més els afecten diàriament.

Si no vols perdre’t cap capítol dels últims pòdcasts d’À Punt, recorda pegar-li una ullada entrant a la plataforma À Punt Pòdcast i seguir-los per xarxes socials!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €