Tots els artistes confirmats per al Truenorayo Fest

El Truenorayo Fest completa totes les seues confirmacions amb una programació molt atractiva per al públic del festival. Als noms de Melenas, Stivijous, La Milagrosa i Espineli se sumen quatre confirmacions que tanquen el cartell d’una edició de la qual s’espera molt.

Dins d’aquestes confirmacions podem trobar que el cartell d’aquest Truenorayo és el més ambiciós de la història comptant amb la presència d’artistes internacionals, però sense perdre de vista la seua aposta pel talent més nacional i local. I és que la fusió d’artistes consagrats i emergents ha sigut un dels senyals d’identitat d’aquest festival valencià.

Ada Diez i Lourdes Sanz, les directores del festival, han afirmat que afronten aquesta nova edició com un exercici de resistència i esforç titànic. Tres dies plens de concerts i creativitat en un espai on compartir experiències úniques entre balls i tota classe d’activitats culturals.

Pel que respecta al disseny i la il·lustració, el cartell ha estat en les mans de Carmen Casado. Teixits, wallpapers, ceràmica i, per descomptat, obra gràfica formen part del recorregut universal d’aquesta artista que camina entre el pop i la il·lustració intel·ligent de Christoph Niemann, amb una gamma cromàtica senzilla, però directa.

Truenorayo Fest és un festival que va nàixer amb el propòsit de convertir-se en una cita anual en el calendari de festivals. A més, es caracteritza per potenciar la música com plataforma de difusió cultural, reivindicant el paper de les dones com rol actiu dins de la música. I aquesta idea es reflecteix en el seu cartell, on podem veure artistes i tècniques tant de primer nivell com bandes joves emergents. Si vols anar al Truenorayo Fest, pots comprar les teues entrades ací!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €