Cartell Festivern 2011-2012

Ja tenim el cartell del que serà el Festivern del Cap d’Any a cavall del 2011 i 2012. En aquesta ocasió tindrem tres dies replets d’activitats i acampada lliure (pel qui compre l’entrada). Passaran per Tavernes de la Valldigna els Bongo Botrako, Orxata Sound System, La Gossa Sorda (últim concert), Aspencat i molts més.

Començarà el Dissabte 29 amb Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’ a la Casa de la Cultura (a les 19.30h) que ens presentaran el seu espectacle conjunt ‘Nu’, basat en la tradició musical valenciana. Durant la vesprada i la nit, hi haurà un espectacular concurs de xarangues (a les 18h) seguit d’un concert al carrer dels grups Komfusió, Escak al Rei i Tribut a Barriacada organitzat pel pub Dreams.

El Diumenge 30 hi seran La Trocamba Matanusca amb un “correbars” pel poble i concerts gratuïts organitzat pel pub Màgik, amb Barraques Sudsistema, Supa Bassie i Sophy Zoo i organitzat pel pub La Bombonera Odi, Auxili i Tardor.

Per acabar finalment amb el dia fort, el Dilluns 31, últim dia de l’any començarà de matí amb un vermut musical al carrer on podrem gaudir de Pau Alabajos seguit d’una paella gegant organitzada pel pub TNT. I, a la vesprada, la traca final. A les 19h s’obrirà la gran Carpa Festivern amb les actuacions dels rapers Atupa i els mítics vallers Metall i So. I després del sopar popular que es realitzarà al pavelló (per a reservar escriviu a soparpopular@gmail.com) la festa es reprendrà a la carpa amb tota la potencia de Los Chikos del Maíz just abans de les campanades que, com sempre, retransmetrà el Conill Merut. Amb el nou any encetat ballarem tota la nit al ritme d’Aspencat, Bongo Botrako, La Gossa Sorda i Orxata Sound System. Un autèntic festival que acabarà amb els potents djs Biano i Plan B.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €