El FIB es salva, de moment, de la fallida de l’organització

Els organitzadors del Festival Internacional de Benicàssim (FIB), des de 2009 Maraworld, ha presentat als jutjats mercantils de Madrid un concurs voluntari de creditors després que ho fes el seu matriu al Regne Unit el passat setembre.
L’organització, tot i les males noticies que això significa, assegura que el FIB tindrà lloc el proper estiu a Benicàssim, mentre que el festival Costa de Fuego, també organitzat per la mateixa empresa a la ciutat de la Plana Alta, encara és una incògnita i dependrà de com es desenvolupen els esdeveniments derivats del concurs de creditors.
La mateixa direcció que ha estat duent a terme els darrers festivals continuarà amb l’organització del festival, treballant en l’edició del 2013. El futur per al Costa de Fuego  que es va celebrar la seva primera edició a l’estiu de 2012, és, però, incert, perquè a la situació de Maraworld s’uneix el fet que és un festival nou, sense consolidar encara, i amb menys públic que el FIB.
Per a l’edició de 2013, recordem, el festival ja ha confirmat fins ara tres caps de cartell Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys i The Killers, i ha anunciat que encara queda per confirmar un altre grup important cap de cartell. A més, la setmana que ve es faran públiques noves actuacions, que se sumaran a artistes ja confirmats com Dizzee Rascal, Azealia Banks, The Courteeners, Hurts, Kaiser Chiefs entre d’altres.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €