‘Colp a Colp’, nou videoclip d’Orxata

skolarisLa banda valenciana Orxata Sound System presenta hui el seu nou videoclip. Es tracta del remix de ‘Colp a Colp’ realitzat pel productor i DJ valencià Soniye Muzick, inclòs al maxi 3.1 del grup de l’Horta Nord. Orxata sempre s’ha caracteritzat per ser una banda ben atípica, que va començar buscant la fusió de la música tradicional i l’electrònica hereva de la Ruta Destroy, i que ara mescla ritmes caribenys amb les sonoritats electròniques més vanguardistes.

Després del 3.0, un disc arriscat que no es conforma a seguir la fòrmula de l’exit del 2.0, no sabiem com ens anaven a sorprendre. I va arribar el 3.1 amb una nova cançó ‘Hi Ha Los’, una versió d”Orgasme’ a càrrec de 121db i un remix de ‘Colp a Colp’ obra del jove Dj i productor valencià Soniye Muzick. Aquest remix moombah-trap va cridar molt l’atenció i ara els Orxata ens regalen aquest magnífic videoclip, produït per Graphic Records.

Jordi Palau ha col·laborat estretament amb el realitzador Pau Berga en el guió del video. Han col·laborat amb la productora des del Trinquet Pelayo fins a la Muixeranga de València. La peça conté a més imatges inèdites de la Festa de la Dècada i altres concerts de la banda. Vos deixem amb el clip. Gaudiu-lo!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €