Arriba el Festival Diània

Festival DiàniaEl proper dissabte 5 d’abril tinrà lloc a partir de les 19h la Festa de presentació del Festival Diània a Ca la Mera, Ontinyent. A la festa es sortejaran 3 abonaments per al festival i hi haurà performance a càrrec del grup Histèria Kolectiva. A la nit hi haurà punxadiscos des de Bocairent amb el seu col.lectiu de dj’s Sistema de Só Faraònic. Un dia abans tindrà lloc la roda de premsa per presentar el festival als mitjans de comunicació. Així, el dissabte tindrà lloc la primera activitat prèvia al Festival Diània. Un festival que té previst començar el proper 17 d’abril i perllongar-se fins el dia 19. Tres dies de concerts amb una bona representació de les millors bandes valencianes i locals.

El dijous dia 17 hi tindran lloc al Teatre Etxegarai les actuacions dels cantautors Pau Alabajos, Andreu Valor i Toni de l’Hostal, a més de la banda alcoiana Arthur Caravan. El dissabte 18 hi podrem gaudir dels concerts d’Aspencat, Pepet i Marieta, Ki Sap, Atupa i algunes bandes més. El colofó arribarà el dissabte 19 d’abril amb els directes de La Raíz, Sherpah, Sant Gatxo, Tashkenti, Auxili, Smoking Soul’s i més.

El preu de l’abonament de dos dies és només de 15€ (anticipada). Les entrades d’un dia tindran un preu de 10€, mentre que l’abonament a taquilla pujarà a 20€. En definitiva una opció econòmica i de qualitat per a passar el primer cap de setmana de Pasqua, amb atractius com el concert de Sherpah, Aspencat, Auxili o Smoking Soul’s, acampada gratuïta i un ambient que serà segurament similar al Feslloch.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €