Almussafes vibrarà el 17J amb Orxata, La Raíz i La Gossa Sorda

almussafesEl proper 17 de juliol tindrà lloc a Almussafes una de les grans cites estivals pel que a concerts gratuïts es refereix. Orxata, La Raíz i La Gossa Sorda oferiran els seus concerts en la que s’endevina com una de les cites més multitudinàries de l’estiu. La localitat de la Ribera Baixa acollirà aquests concerts de la mà de la promotora Pro21, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes.

Tres de les bandes valencianes més importants del moment es juntaran per fer vibrar tot el públic de la Ribera i les comarques veïnes. La gratuïtat de l’entrada fa previsible imaginar una gran aglomeració el proper dijous 17 de juliol a Almussafes. Les actuacions tindran lloc al Camp de Futbol de la localitat.

La població riberenca ve consolidant-se com un dels punts calents de la música valenciana, albergant multitut de concerts en pocs mesos. Ací podeu trobar l’esdeveniment a Facebook dels concerts.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €