A Machete es presenten amb ‘Jodieron a los tipos equivocados

A Machete

A Machete és un nou projecte musical nascut a la ciutat d’Alacant de la mà d’Abadía, Serrano i Ricky Menor (membres de Fuckop Family) que s’uneixen al bateria Rafa Psycko (Ingresó Cadáver) i els MCs Chispa i Vince. Ells mateixos s’autodefineixen com sis malalts per la música, adictes al hip-hop, el rock, el reggae, el punk i a les pel·lícules de sèrie B. Fa pocs dies publicaven el seu primer treball en descàrrega gratuïta a la seua web, que porta per títol ‘Jodieron a los tipos equivocados’. Es tracta d’un EP de tres cançons: ‘Rompe la tele’, ‘Free Cristina’ i ‘La primera bala’.

Aquesta nova banda, rapeja i canta les seues lletres farcides de mala llet i humor negre en anglés, francés, castellà i català. La música és cosa d’Alberto Serrano i Ricky Menor. Aquest últim també s’encarrega de les lletres junt als vocalistes de la banda. El disc ha estat gravat, editat i mesclat per Tony Sánchez als estudis Ingenia Sonora de Múrcia, amb Juan Ballester com a assistent. El mastering ha anat a càrrec de Martín Ballesta a Last Punch Mastering (Glasgow, Escòcia).

A Machete presetaran aquest primer treball i el seu prometedor directe a la gira d’estiu, que ja té les primeres dates confirmades. El 14 d’agost actuaran a l’Aúpa Lumbreiras!! (Villena), el 30 d’agost a les Festes Alternatives de Borriol, i el 27 de setembre al Mariola Rock de Banyeres.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €