Naix un nou grup valencià: M A R E

M A R E

“No hi ha res com casa”, diu la cançó que enceta el primer EP dels M A R E. Íñigo i Antoni, d’Spenischidae i Cosidos, donen forma a un projecte que gira entorn la quotidianitat i l’arrelament. “El nom fa referència a la nostra terra, a València. També és una idea lligada al mar, d’ahí el color que ens identifica”, afirma Antoni mentre devora l’última peça de meló d’Àlger que resta en una terrassa d’Alfauir. Música, terrassa, mar i una mica de M A R E, això diuen d’ells mateixos al seu bandcamp i és que els joves valencians no han pogut elegir millor època que l’estiu per eixir a la llum. Fent ús d’instruments midi ens regalen cançons “d’anar per casa” més que idònies per a aquesta estació.

“M A R E és un projecte sense pretensions. Podríem dir que és una forma més de desfogar-nos. Cadascun de nosaltres ja pertany a una banda amb unes intencions marcades i amb un temps limitat o marcat. En M A R E no hi han presses, tot el contrari”, argumenta Íñigo. Tot i que no volen presses ni carreres, els quatre temes que trobem a la maqueta se’ns queden curts i ens deixen amb la sensació de voler escoltar més de M A R E.

LA BANDA ES PRESENTARÀ AMB UN CONCERT PRIVAT

Si vosaltres també teniu ganes de més, a Tres deu presentarem per primera vegada el directe d’aquesta nova banda. Junt amb la promotora L’Escletxa vos proposem un concert privat de la formació al carrer Alacant de la ciutat de València que tindrà lloc el proper 27 d’agost. Per a assistir-hi serà necessari fer-se amb alguna de les invitacions exclusives. A la Tres deu en sortejarem 8, totes amb acompanyant, perquè pugueu assistir a aquesta vetllada única. Prompte especificarem detalls, així que esteu atents!

Foto i text: Mònica López

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €