King Kong Boy publiquen el nou LP ‘Alcem el vol’

King Kong Boy

King Kong Boy, la banda de mestissatge de Gandia, assoleix la majoria d’edat amb la publicació del seu primer llarga durada. ‘Alcem el vol’ representa l’arribada a la maduresa d’un grup que reclama el seu lloc en la renovada escena de música valenciana interpretada en llengua pròpia. Per això, han mirat de treballar una barreja d’estils pròpia que parteix del mestissatge per a coquetejar amb sons de caire més indie i pop. Al llarg dels 10 tracks de l’LP, observem influències variades, que van des de La Raíz fins a The Killers.

El disc ha sigut enregistrat entre abril i juny del 2014 als Atomic Studios d’Ondara per Mark Dasousa. El productor valencià és conegut per haver treballat amb bandes com La Raíz, Aspencat, Smoking Soul’s i Orxata entre d’altres. Ara aposta pel mestissatge eclèctic de King Kong Boy amb l’enregistrament i producció d’’Alcem el Vol’.

Les noves cançons, composades per Eduard Banyuls i Rubén Martin, guanyen en força i energia. Música i lírica directa, amb unes lletres que parlen d’una revolució interna i personal, però també externa i col·lectiva. Al disc col·laboren músics de renom i també noves veus de gran projecció. Parlem de gent com Miquel Gil, Joan Marc Pérez de La Gossa Sorda, Marcos Torre i Vera Carryon de Mafalda i Xavier Maronda i Anastasia Elkina (acordió i violí de Baraca Folk).

En definitiva ens trobem davant d’una banda que ha evolucionat a un so molt més madur, amb cançons compactes i coherents, melodies apegaloses i veus originals i ben embastades que fan endevinar un dels llançaments més interessants d’enguany al panorama del mestissatge valencià. Per comprovar-ho en directe, podem acudir el proper 18 d’octubre a la sala Simbiosi d’Alzira, on estaran presentant ‘Alcem el vol’.

King Kong Boy a l'estudi

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €