Els Catarres, Zoo, La Gossa Sorda i LCDM encapçalen la Festa pel Canvi

Festa pel canvi 25 d'Abril BEA ACPVFesta pel canvi 25 d'Abril BEA ACPVEnguany el tradicional concert del 25 d’Abril es trasllada a Alboraia. Amb la col·laboració estreta del BEA ACPV organitza la 23a edició amb el lema Festa pel Canvi.

El 25 d’abril és la diada que recorda la pèrdua de les lleis i institucions pròpies després de la batalla d’Almansa i, per tant, en la que el poble valencià expressa la seua voluntat de recuperar majors quotes d’autogovern.

La Festa pel Canvi, doncs, tindrà la presentació al País Valencià del nou disc d’Els Catarres, un dels grups del moment, així com La Gossa Sorda. Estaran presents també Los Chikos del Maíz, El Diluvi i Zoo que ha estat l’últim en confirmar la seua assistència. També actuarà el guanyador del concurs Dóna la Nota, Traficants de Sucre.

Pots fer-te amb la teua entrada des de OneTwoTix.com per 12€, a la taquilla estaran a 15 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €