Els Catarres posen el disc per descarregar, ja el tens?

Els Catarres Big Bang DescarregarEls Catarres, el grup d’Aiguafreda que ha revolucionat el panorama musical català, treu al carrer el seu tercer llarga durada: “Big Bang”. Si encara no l’has descarregat pots fer-ho des de la seua pàgina web.

La presentació oficial del nou disc de Els Catarres serà al Sant Jordi Club BCN demà, on s’han venut més de 4.000 entrades. Al País Valencià baixaran pel 25 d’Abril i més tard assistiran a les festes de Morella el 30 del mateix mes.

Festa sí, lluita també, Els Catarres al 25A

El 25 d’abril de 2015 a les 18.30h serà la manifestació reivindicativa organitzada pel BEA i ACPV. Al ja clàssic concert de després enguany estaran Els Catarres en el que serà el primer concert de presentació del seu nou treball al País Valencià després de l’estrena el 23 d’abril al Sant Jordi Club BCN, La Gossa Sorda, Zoo, Los Chikos del Maíz, El Diluvi i Traficants de Sucre. Podeu comprar encara la vostra entrada al Facebook de Pro21cultural.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €