Festivern 2015: cartell, entrades, tota la informació

Cartell Festivern 2015 2016

El 31 de desembre La Gossa Sorda donarà la benvinguda al 2016 sota l’envelat del Festivern amb el que s’espera siga l’elèctric més potent i emotiu de la seua carrera. Juanxo Skalari, cantant de la mítica banda Skalariak repassarà els 20 anys de trajectòria i el darrer álbum ‘Rude station’. Una nit on es barrejaran pesos pesants i joves figures. Boikot, At-versaris, Atupa, Aspencat, Els Catarres faran tremolar Tavernes de la Valldigna amb l’estreta col·laboració de la gent de Bacora, Itaca Band i PlanB.

Cartell Festivern 2015 2016El 30 de desembre una altra banda mítica aterra a la Safor: Riot Propaganda, la unió de Los Chikos del Maíz i el grup Habeas Corpus. Oques Grasses, Skakeitan cremaran la nit de dimecres en companyia de Mai Mai, Smoking Souls, els borriolencs Egalité, Karraskal, Assekes i King Kong Boy.

Cartell Festivern 2015 2016El 29 de desembre, la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acollirà el concert homenantge a Ovidi Montllor de la mà de La Fera Ferotge (Inadaptats), Cesk Freixas i Pau Alabajos, en aquest cas l’entrada s’abonarà a banda i podrà adquirir-se a la mateixa Casa de la Cultura el dia 29. Mentre que en la festa de benvinguda de dimarts tindrem a les valencianes Pupil·les Dilatives, a Suquet de Rap i a Embolicats. Entre el 30 i el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre de concerts, però també del concurs de paelles, de campionats de futbet, raspall i basket, així com d’activitats culturals i d’una Zona d’acampada gratuïta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €