La Trocamba Matanusca presenten videoclip al més pur estil Kusturika

Esta vesprada vos parlem de La Trocamba Matanusca. Una banda formada per onze músics d’Ontinyent, Sant Rafel i Agullent (La Vall d’Albaida) que es va formar a finals de 2009 i alguns dels quals comparteixen militància musical amb Tashkenti. 
La música que ells fan és totalment diferent a la que heu sentit fins ara, segur. Ja que ells beuen de les arrels i la tradició popular d’Europa de l’Est fent ritmes com ara Balkan, Klezmer i Gypsy. Estos estils fan d’aquesta música sinònim de festa i alegría. 
El grup interpreta tant temes tradicionals com versions d’altres bandes de la resta d’Europa que et conviden a ballar i es queden després pegant voltes pel cervell.

I ara La Trocamba Matanusca va més enllà i ens presenta un videoclip fresc que pareix extret de les pel·lícules més famoses d’Emir Kosturika i que no deixa indiferent a ningú, sobretot la relació entre el protagonista i les seus cabres!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €