Meteor, el hard rock en valencià de Pedreguer

Hui vos presentem als pedreguers Meteor, un grup de Hard Rock nascut el 2011 als confins de La Marina Alta. Format per 5 amics músics, tots ells provinents d’altres formacions (com ara Reckless Side). Les diferents influències musicals dels membres del grup, proposen encarrilar el projecte cap a un Hard Rock clàssic i potent però aquesta vegada, en valencià. 
Com podem extreure de la seua web: Tots els membres del grup coincidixen en que ha arribat el moment de fer música en la seua llengua mare. Pasen els mesos i la formació es consolida, sonen les notes i broten les lletres.
Ara per ara Meteor es troba immers en la composició del que serà el seu primer disc. A hores d’ara ja compten amb la publicació de dos temes originals (que es poden descarregar des de la seua pàgina web) i del seu primer videoclip “Barreres de Saliva” (el qual adjuntem al final de l’article) que de segur no deixarà indiferent a ningú! Vos deixem també amb una entrevista que els han fet recentment a Canal 9. Llarga vida al Rock i a la música en valencià!

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €