Un país de llibre dedicat a la música en valencià

Un país de llibre (www.unpaisdellibre.com) és programa televisiu produït per Barret Films per a l’Associació d’Editors del País Valencià, molt bon contingut presentat per Eugeni Alemany, on també col·labora l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.
En aquest programa, com be diu el títol, dedicat al món del llibre al País Valencià trobarem escriptors, lectors destacats (com Pau Alabajos o Xavier Aliaga), bookcrossing en indrets del país com també les llibreries més populars (fins ara han passat pel programa la Llibreria La Costera de Xàtiva i la Llibreria de la Universitat de València).
Doncs bé, aquest segon episodi -que podeu veure de franc pel YouTube- el dediquen a la música en valencià i entrevisten al professor Josep Frechina que va treure un llibre sobre la cançó en valencià.
En l’episodi que vos deixem a continuació podrem trobar diversos noms i cançons de la música en valencià, que com a curiositat, insinuen que L’herència d’Aspencat podria ser la primera cançó ‘reggaeton’ en valencià!
Els noms que ixen són Pep Gimeno ‘Botifarra’, Al Tall, Orxata Sound System, Raimon, Aspencat, Obrint Pas i algun altre que segur que ens deixem!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €