Antònia Font a Oliva, últimes entrades

Els mallorquins Antònia Font actuaran el proper Divendres, 1 de febrer, a Oliva, a les 22.30h al Teatre Olímpia presentant el seu nou dics “Vosté és aquí”. El concert està impulsat per les regidories de Cultura i de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva i produït per Suport Produccions, el concert dels mallorquins és el plat fort dins de la programació cultural hivern-primavera d’aquesta localitat.

Es poden adquirir les entrades, per 15€, a: Llibreria La Fona a Oliva, Delta Discos a Gandia i a València al CSB Terra de Benimaclet. Si vols també pots fer-te amb elles per internet a la web ProductesdelaTerra.cat.

Informació d’última hora del Teatre Olímpia d’Oliva afirmen que només queden 50 entrades i aquestes es troben a la Llibreria Fona de la localitat. És per tant que si voleu anar a veure aquest grup de pop mallorquí haureu d’arrimar-se i afanyar-vos per no perdre’s el concert!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €