La Barra Sonora, el programa musical que calia

Ens fa especialment goig fer-nos ressó d’un programa de televisió online que fa poc que ha iniciat el seu camí. Ens fa tant de goig, perquè des de la redacció de Tres deu pensem que és el programa que calia. Els valencians som un poble amb una gran relació amb la música, i ens calen nous canals per expressar-nos musical i artísticament. Des d’eixe mateix esperit va nàixer aquesta mateixa revista.

La Barra Sonora és un nou concepte de programa musical. Produït per la productora Bocabadats, reuneix cada dos setmanes dos grups o artistes valencians i els seu, cara a cara, a un local del Cap i Casal. El resultat són interessantíssimes conversacions i reflexions al voltant de la música, la indústria musical, l’art… I música, com no. Els convidats interpreten cançons pròpies i versions, canten i toquen junts, sense trampes, i sempre amb un ambient càlid i agradable. En definitiva, tenim davant de nosaltres un producte d’una gran qualitat que mereix ser tingut en compte.
Ens fa molta il·lusió anunciar, que des d’esta revista i la productora Bocabadats encetem un relació de col·laboració que esperem siga ben profitosa per a tots. Cada dos dimarts, estrenarem capítol a la web. Entre mig, els diumenges, anirem publicant els capítols que ja tenen estrenats (que en són quatre, i on participen entre d’altres Pau Alabajos, el Botifarra, Limbotheque, Sudade i la Rana Mariana), i també els acústics derivats d’estos encontres musicals. Si no teniu paciència, ja podeu accedir a aquests continguts a la web de Barra Sonora. Perquè feu un tast previ, vos deixem un dels acústics, Limbotheque interpretant “SusanaOoh!”. No s’ho podeu perdre. El proper programa arribarà el dia 8 de gener. A gaudir!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €