Vídeo crònica dels Pomelo TV del Festivern 2012/2013

Els xicons de Pomelo Televisió, d’Ontinyent, que es transformaren en la Televisió oficial del Festivern 2012/203 transcorregut a Tavernes de la Valldigna han pujat a la xarxa la seua vídeo crònica amb entrevistes de tot tipus tant a espectadors, gent del poble i grups.

Podeu veure-lo des del seu canal del Youtube i ací. A vore si es trobeu tots aquells que vareu decidir passar el cap d’any a la Valldigna!
Nosaltres, pel nostre costat vos vam oferir, amb el nou compte de Twitter, el que anava passant durant el Festivern a temps real. Com també varem estar al The Kings Of Coal Festival de Tremola produccions. Podeu estar informats amb fotos, multimèdia, i emocions del moment al nostre compte creat per a l’ocació.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €