Descobrint Crator

Hui vos descobrim Crator, un grup jove de les Terres de l’Ebre que està format per cinc amics amb un grapat d’anys d’experiència que s’estan convertint en un dels grups amb més projecció de la seua comarca.
En els darrers anys han quedat finalistes de diferents concursos musicals, entre els que cal destacar la segona posició al concurs a nivell estatal Emergenza (2010), tot i cantar en català. També han rebut premis per la seua trajectòria (Ebre Líders 2010), i molt bones crítiques, tant per l’àlbum Males llengües com pel videoclip deu seu primer single Baobab, que han editat ells mateixos i que amb només sis mesos ha rebut més de 10.000 visites al YouTube.

Males llengües, el seu primer treball d’estudi del grup l’ha editat el segell L’Indi Music, sota la mirada atenta de Pep Sala, que ha exercit de productor del disc.

Amb temes carregats d’energia i que segueixen l’estil definit i coherent que ha caracteritzat el grup durant els darrers anys. Un estil construït meticulosament sobre una base rock que s’aguanta gràcies a unes melodies de veu interessants, acompanyades per unes guitarres potents i uns sintetitzadors que intenten donar-li un acabat més fresc i suggerent.
La banda ha intentat buscar en aquest disc l’equilibri entre la intensitat vibrant i l’elegància, cuidant cada nota amb delicadesa per a aconseguir un disc intens i modern sense deixar de ser agradable i sofisticat. Emmarcat en una cultura musical innovadora i transgressora.

Han rodat ja sobre escenaris de conegudes sales com la sala Zero de Tarragona, Luz de Gas i la Sala Apolo de Barcelona, Menorca, Prada de Conflent, o Vinaròs. Vos deixem amb Baobab, el seu últim videoclip per a que els acabeu de conèixer.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €