El Punk Rock Fraternity, tot un èxit

Quatre bandes organitzaven aquest esdeveniment del passat dissabte a El Loco. Una festa amb música en directe i ambientació americana, amb decoració, ponxe, i tots els detalls. Les bandes en directe: Nollie to Glory, Puk 2, Crimentales i No Regrets.

No van ser pocs els que van decidir celebrar el final dels examens junt a estes bandes valencianes. Un bon grapat de gent plenava la sala El Loco el darrer dissabte dia 2 per gaudir d’una festa a l’estil americà. I pel que ens han contat, a la festa no li va faltar de res, i els assistents van poder gaudir com mai del punk rock i pop punk que practiquen els grups amfitrions.
Nollie to Glory és una banda de la ciutat de València amb una formació de trio que recorda a una de les seues grans influències, els Blink 182, i que practiquen un Punk Rock influenciat en gran mesura per les mítiques bandes californianes del gènere. A més, són bons amics i companys de local d’assaig d’una banda que ja ha passat per la Tres deu, els Tardor. Fa uns mesos, el març de 2012 van traure el seu primer llarga durada, ‘They Just Might’, que podeu escoltar ací:

Puk 2 eren potser l’altra gran atracció de la nit. No se’ls veu tant a València com agradaria, i per això, la presència dels de Burriana feia de la nit quelcom especial. Esta banda de Pop Punk però, està acostumada a girar per l’Estat, i són bons col·legues dels pamplonesos Marvin, potser la banda Pop Punk amb més projecció a l’estat espanyol, amb qui comparteixen l’esperit de l’Sportcore. Ací podeu escoltar el seu últim àlbum, ‘Vendetta Infinita’ (2011). 

Crimentales és una banda en actiu des de 2008, formada com a power trio, amb la mirada posada al Punk dels ’90. Després d’aguns canvis a la formació (fins i tot Pau Paredes, dels Twelve Dolls, va tocar la bateria un any) i d’haver guanyat el Circuit Rock de l’IVAJ en 2009, graven un LP homònim publicat el març de 2011 baix el segell Songs For Ever (SFE), casa també dels Senior i El Cor Brutal.


No Regrets tancaven el cartell de la nit. Després de gravar les seues primeres maquetes i llançar “NR-33”, el seu primer disc de llarga durada, es van llançar a la carretera per donar tants concerts com els fora possible, enganxant a un públic fidel, coneguts com “lleig Crew”. Tots aquests concerts van permetre a NR tocar amb grans com Dikers, Skumdum, Mute, High Five Drive, Sun Eats Hours o Nothink. El 2010 publiquen nou EP, “Brand New Shit”: punk rock al més pur estil californià, tupatupero i amb un so clarament influenciat per bandes com Blink-182 o New Found Glory. Ja el 2011 aconsegueixen telonejar a una de les seues influències, el grup canadenc Sum 41. Actualment nO Regrets es preparen per gravar el que serà el seu segon disc de llarga durada, “The Ugly Boys”, que seguirà la línia del seu predecessor “Brand New Shit” i el qual contindrà temes tant en anglès com en castellà.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €