La música de Ley DJ, la llei que ens mou

Ley Dj és la resident de l’exitosa Sala La 3 de València, un club referència si parlem d’anar de festa a la ciutat. En aquest últim any Leticia Pérez ha pogut compartir cabina a la pista principal amb molts dels artistes que han passat per la sala. Artistes de la talla de 2manydjs, Crystal Fighters Dj, Scissor Sisters Dj, The Zombie Kids, Lori Meyers Djs, Dorian Dj, Bilbadino, Maadraassoo, Felix Da Housecat o Two Door Cinema Club entre d’altres.
La seua popularitat ha vingut in crescendo des que va protagonitzar el tancament de l’escenari principal de l’Arenal Sound 2011, amb una sessió a la qual van assistir més de deu mil persones.
A més Ley Dj acaba d’incorporar-se al roster de la marca Ibiza Rock Nights, i estarà punxant en les conegudes festes que la marca organitza cada any per les millors sales d’Eivissa com Space, Privilege i Pachá. compartint cartell amb artistes top del panorama internacional independent.
Sobre el seu estil alhora d’agafar-se als plats per punxar té una amplíssima gamma de repertoris, i una extensa cultura musical, però sens dubte si algo la caracteritza és per l’indie-pop, el rock i l’electrònica independent, els seus estils per excel·lència. Combina a la perfecció hits i els clàssics més potents de les últimes dècades amb els sons guitarrers i electrònics d’avantguarda, podeu escoltar un dels seus sets ací mateix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €