Mediterranean Roots estrenen videoclip

El grup valencià de roots reggae i new roots Mediterranean Roots treu videoclip, han escollit la cançó “Rude Boy” per fer-ho. Aquesta banda de recent creació fan del seu amor per aquest gènere i vitalitat una música acurada sense perdre l’espontaneïtat i frescor en els seus directes.

Mediterranean Roots està formada per 8 músics procedents de diferents bandes de música jamaicana (Ki Sap, The Skafeinats, Begoña Bang Matu, Dirty Soul Riders…), liderats pel veterà Tomy G, del col·lectiu valencià de hip hop dels “90 Fill Black” que ha canviat el seu estil a un molt més melòdic, però sense perdre els seus orígens underground.

El disc el qual acompanya el nou videoclip és “Dejando Huella” i ha estat gravat als New Rockers Estudios de València i barrejat per Pepe Valero amb la col·laboració del prestigiós productor de reggae Roberto Sánchez i masteritzat a Bilbao per Ibon Larruzea. El videoclip està realitzat per Triskel Produccions sota el segell Coffy Entertainement.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €