No mirem avall, la maqueta dels joves Kaoba

Hui encetem el dia amb el joveníssim grup d’Ontinyent Kaoba. Que després de veure la secció de promoció de maquetes ens han enviat la seua anomenada ‘No mirem avall’.

Segons un dels seus membres: “Tot va començar al 2009 quan un grup de joves que anaven junts a classe van fer el grup Skaks, amb aquest nom van fer uns 10 concerts per Ontinyent i la Vall d’Albaida fent versionant cançons d’altres grups”. Un any després és van incorporar dos membres nous i van decidir, ja amb la formació completa, canviar el nom a Kaoba. A març de 2012 van gravar la seua primera maqueta No Mirem Avall.

Recorreguts molts pobles i sales de concerts des d’ençà, han fet ballar al públic amb un directe de cançons pròpies de principi a fi. Han estat finalistes del concurs preFRA d’Alaquàs, i guanyat el Concert per la Llengua 2012 de Carcaixent, També han estat a les portes de tocar al Rockafalles 2013 ja que van arribar a la final contra Combo Calada un grup de la població fronterera d’Algemesí.

El futur de Kaoba, és el present, afirmen que “volem fer concerts allà on ens vulguen escoltar i intentar que tot aquell que estiga present disfrute amb la nostra música, estem pensant en el primer disc, però encara ens queda molta feina per fer”.

Sense més vos deixem amb una llista de reproducció del Youtube que els mateixos Kaoba han penjat per a que tothom els escolte, recordeu el nom perquè este grup ontinyentí promet.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €