‘València, Califòrnia’, nou disc de Senior i El Cor Brutal

Senior i El Cor Brutal preestrenen el seu nou disc ‘València, Califòrnia’ amb la revista de música de referència estatal Rockdelux. La banda valenciana treurà el seu àlbum al carrer el proper dimarts 12 de febrer, i ja el podem escoltar.

Si fa un parell de dies Senior i el Cor Brutal alliberaven per sorpresa aquest teaser que ens ajudava a fer-nos una idea de com seria ‘València, Califòrnia’, ara ens porten aquest regal en forma de premiere per a la revista estatal Rockdelux. Ja podem escoltar en primícia tot el nou treball de Senior gràcies a la playlist que ha elaborat esta publicació amb seu a Barcelona.

El disc, editat per Malatesta Records, vorà la llum el proper 12 de febrer, i té la difícil tasca de superar l’aclamat Gran (2011). Les cançons ballen entre la temàtica introspectiva i el costumari social, i inclouen una versió de la cançó “El dia de tots sants” dels alcoians Arthur Caravan, renomenada “El dia dels covards”.

Podeu escoltar el disc en primícia, gràcies a la playlist oferida per la revista Rockdelux:

Publicat en la web de Rockdelux el 7/2/2013

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €