VIII Mostra de música en valencià a Elx

Demà Divendres, primer de Març tindrà lloc a la Universitat Miguel Hernandez d’Elx la VIII Mostra de música en valencià amb els grups Malson de Castalla, Atupa de Montcada i Inèrcia de Banyeres de Mariola.
El seguiment, a proposta dels organitzadors, es farà amb el hashtag  #MusEnValUMH2013, i començarà a les 19.30h a l’Edifici Quòrum V.
Enguany la Mostra de música en Valencià de la Universitat Miguel Hernandez s’enmmarca dins de les primeres Jornades professionals de la UMH en valencià que tractarà de ‘Models locals per fer front a la crisi global‘.
Aquestes jornades comptaran amb Pere Sampol (Enginyer Industrial Tècnic i ex-conseller d’economia, comerç i industria), Pau Caparrós (president de l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa) i Vicent Partal (Vilaweb, diari electrònic líder en català).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €